Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Recensies

Een aantal beoordelingen vanuit de families die wij in 2020 mochten begeleiden en met toestemming om op de website te plaatsen.

Gezin uit Arnhem:
"Deze uitvaartondernemer is zeer aardig, zeer zorgvuldig en accuraat.Bovendien kan ze goed luisteren en heeft heel veel belangstelling voor de ideeën van de familie; ze denkt prima met je mee en brengt zelf ook goede ideeën aan. Ze is zeer warm en respectvol maar kan ook zakelijk zijn waar het nodig is. Mijn echtgenoot is overleden in het buitenland; zij heeft alles zo goed mogelijk geregeld voor en na de repatriëring. We konden als familie altijd bij haar terecht met vragen enz. De crematie is prima verlopen."

Dochters uit Lent:
"Met humor en een menselijke benadering. Op de achtergrond maar toch aanwezig waar het nodig was."

Gezin uit Zevenaar:
"Marleen heeft zich ingeleefd in de familie en haar wensen. Zij gaf aanvullende adviezen passend bij de wensen van de familie. Haar persoonlijke betrokkenheid gaf ons veel steun. Onze dank is dan ook groot."

Gezin uit Arnhem:
"We hebben Carin ervaren als heel betrokken, invoelend en meedenkend. Ze heeft ons ontzorgd, begeleid en ondersteund. Ze was duidelijk in wat kon en heel precies en accuraat in de uitwerking en steeds heel warm en persoonlijk. we zouden Carin aan een ieder aanbevelen."

Gezin uit Zevenaar:
"Wij als gezin hebben het ervaren als behulpzaam en vriendelijke uitvaartonderneming. Persoonlijk contact staat erg voorop! Wat wij heel prettig hebben gevonden. Zijn enige wens was om netjes weggebracht te worden naar zijn laatste rust plaats. En dit hebben we samen met Marleen kunnen realiseren. Wij willen jullie daarvoor heel erg bedanken en laten weten aan anderen dat je hier met al je wensen goed terecht kunt."

Gezin uit Lathum:
"Carin heeft op een bijzonder invoelende manier meegedacht om de uitvaart zo te organiseren dat het ook in een zeer kleine kring warm voelde."

Gezin uit Zevenaar:
"Na het overlijden van mijn vader een begrafenisondernemer gezocht. De grote spelers wilde ik niet, dus voor Memora gekozen. Was een gokje omdat ik ,behalve Dela enz. onbekend ben in die wereld. In de dagen erna veelvuldig met Marleen van Memora om de tafel gezeten en overlegd. Zij is echt geweldig, voelt alles aan, regelt alles en heeft tips voor de dingen die je zelf niet weet (en dat waren er heel wat). Ze neemt alle tijd voor je, het voelde echt als een steun in de rug in die moeilijke tijd. De uitvaart zelf was perfect, precies zoals mijn vader gewild zou hebben. De afhandeling erna ook als positief ervaren, alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik kan Memora alleen maar aanbevelen en wens bij deze Marleen en Carin veel succes toe voor de toekomst. Dat hebben ze verdiend!"

Echtgenote uit Duiven:
"Carin Schoenmakers heeft voor het beroep gekozen dat haar op het lijf geschreven is en waarin zij heel haar hart en ziel legt. Na een telefoontje op de dag van overlijden, staat zij binnen een uur bij mij thuis. Bij haar eerste bezoek weet zij met haar rustige manier van optreden een zodanig vertrouwd contact te maken, dat het is of je haar al jaren kent; er is meteen een klik. Alleenstaande voor deze uitvaart, heb ik op dat moment nog geen idee hoe hieraan vorm te geven. Zij neemt allereerst de tijd voor een rustig gesprek: “geen haast, alles op z’n tijd, stap voor stap”. Naast haar vakkennis en haar goede luistervaardigheid draagt ongetwijfeld haar psychologische achtergrond er toe bij dat zij al gauw weet in te schatten met wie zij te maken heeft en komt zij, zonder iets op te dringen, samen met mij tot een vorm van uitvaart die bij ons past. Door haar begeleiding, in alle facetten, werkelijk van begin tot eind, voelde ik mij in alles gesteund: Zij reed mij, na het eerste gesprek thuis, naar voorgestelde afscheidslocatie, mortuarium, plaats van opbaren, kortom overal naar toe waar ik die dag moest zijn. Achter de schermen regelde zij verder alles zonder mij ergens mee te belasten. Haar ontgaat niets. Dit alles gaf mij in de aanloop naar het komende afscheid veel rust. De afscheidsbijeenkomst in kleine kring was er, ondanks de Corona beperkingen, een waar ik, zowel als degenen die er bij waren, met een zeer goed gevoel op terug kunnen kijken. Ook na de crematie blijft er nog op een fijne wijze contact. Het dossier dat zij uiteindelijk bij haar nota overhandigt, is werkelijk tot in puntjes verzorgd. Carin, heel veel dank voor je bijzondere steun in deze dagen, waarbij, ondanks alle emotie, ook de humor niet ontbrak. Wat had ik zonder jou gemoeten??

Gezin uit Huissen:
"Carin was de gehele periode zeer betrokken bij het regelen van de uitvaart. Had oog voor de details, Kwam met sugetsties en zorgde dat het een waardig afscheid was. Ook de periode na de uitvaart was er contact en was ze bereid om ons te helpen en te adviseren."

Vriendinnen uit Zevenaar:
"Bekwaam, scherp, inventief, integer, betrouwbaar, gestructureerd en met een vleugje humor ter ontspanning."

Gezin uit Dieren: 
"Zeer prettige en professionele begeleiding met een persoonlijke inbreng en absoluut een goede nazorg."

Van al deze families hebben wij het eindcijfer 10 mogen ontvangen. Uiteraard zijn wij erg dankbaar voor en trots op deze beoordelingen.

Voor het lezen van meer beoordelingen klik op onderstaande link:
Beoordelingen nabestaanden