Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Recensies

Een aantal beoordelingen vanuit de families die wij in 2023 mochten begeleiden en met toestemming om op de website te plaatsen.

Gezin uit Zevenaar:
"Ze was een warme persoonlijkheid en zeer betrokken. Ze nam alle tijd en had voor ons allen een luisterend oor. Ook na de uitvaart heeft ze nog verschillende keren aandacht aan ons geschonken".

Dochters uit Lent:
"Met humor en een menselijke benadering. Op de achtergrond maar toch aanwezig waar het nodig was."

Gezin uit Duiven:
"Het eerste telefonische contact met Carin voelde gelijk al goed. Marleen heeft ons echt door de week heen geholpen en heeft ons alle zorgen uit handen genomen. Hierdoor hebben we een heel warm en persoonlijk afscheid gehad wat precies bij ons gezin paste".

Gezin uit Arnhem:
"We hebben Carin ervaren als heel betrokken, invoelend en meedenkend. Ze heeft ons ontzorgd, begeleid en ondersteund. Ze was duidelijk in wat kon en heel precies en accuraat in de uitwerking en steeds heel warm en persoonlijk. We zouden Carin aan een ieder aanbevelen."

Gezin uit Zevenaar:
"Zeer prettig samenwerking met Marleen. Ondanks dat ze het druk had veel tijd voor ons vrij gemaakt. Was altijd bereikbaar, kregen snel antwoord op onze vragen".

Gezin uit Zevenaar:
"Carin heeft op een bijzonder invoelende manier meegedacht om de uitvaart zo te organiseren dat het ook in een zeer kleine kring warm voelde."

Gezin uit Arnhem:
"Carin heeft al vaker een uitvaart begeleid van familie van ons en het is elke tot in de puntjes geregeld en verzorgd!!! ❤️ Ze doet het met heel haar hart"!

Gezin uit Huissen:
"Het was een uitvaart waar ik met grote tevredenheid op terug kijk. De ontzorging van "het regelen" is voor een heel groot deel uit handen genomen wat erg veel rust gaf".

Gezin uit Huissen:
"Carin was de gehele periode zeer betrokken bij het regelen van de uitvaart. Had oog voor de details, Kwam met sugetsties en zorgde dat het een waardig afscheid was. Ook de periode na de uitvaart was er contact en was ze bereid om ons te helpen en te adviseren."

Vriendinnen uit Zevenaar:
"Bekwaam, scherp, inventief, integer, betrouwbaar, gestructureerd en met een vleugje humor ter ontspanning."

Van al deze families hebben wij het eindcijfer 10 mogen ontvangen. Uiteraard zijn wij erg dankbaar voor en trots op deze beoordelingen.

Voor het lezen van meer beoordelingen klik op onderstaande link:
Beoordelingen nabestaanden