Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Recensies

Een aantal beoordelingen vanuit de families hebben wij inmiddels ontvangen en mogen wij met toestemming op de website plaatsen.

Familie uit Zevenaar:
“De manier waarop Carin ons heeft begeleid heeft ervoor gezorgd dat wij als familie het verdriet konden dragen. Haar persoonlijke benadering maar ook haar aanwezigheid tijdens de uitvaart heeft ons als familie het mogelijk gemaakt dat wij het konden organiseren zoals onze moeder was. Carin, Bedankt."

Gezin uit Arnhem:
“Een zeer persoonlijke en betrokken begeleiding. Gaf ruimte aan ons eigen proces en was daarin zeer ondersteunend. Zeer prettig dat 'stap voor stap' gewerkt wordt. Geen druk en toch de juiste aanwijzingen wat wanneer wat rond moest zijn. Regelde achter de schermen alle formaliteiten, zonder ons daarmee te belasten.”

Gezin uit Bemmel:
“Wij hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen. Ester heeft ons fantastisch begeleid.”

Familie uit Zevenaar:
“Zeer betrokken, zeer bereid om mee te denken, creatief, persoonlijk, plezierig. Voor iedereen die een echt persoonlijk vormgegeven afscheid wil echt een absolute aanrader.”

Familie uit Huissen:
“We hebben Carin als een zeer warme, vriendelijke, correcte persoonlijkheid ervaren. De week voor de begrafenis was zij zeer betrokken bij het voorbereiden. De dag van de begrafenis is voor mij en mijn kinderen zo bijzonder geweest. We hebben zo'n mooi en warm afscheid gehad, dit zal zeker ten goede komen voor de verwerking.”

Familie uit Huissen:
“Erg persoonlijk contact, denk goed mee, je merkt dat alles met liefde gedaan wordt. Deze dagen zijn al moeilijk, fijn om dan iemand te hebben die meedenkt. Niet alleen bij de uitvaart maar ook wie er gebeld moeten worden. 6 kaarsen 6 kleinkinderen, kwam met het idee om bij elke kaars de band tussen kleinkind en opa te vertellen. Waar we nu veel complimenten over krijgen. Overal zijn de kleinkinderen bij betrokken geweest, erg fijn.”

Familie uit Angeren:
“Carin is een fijn persoon om mee te werken. Alles tot in de puntjes verzorgd met veel aandacht en liefde.”

Familie uit Duiven:
“Op zeer persoonlijke wijze heeft Carin ons begeleid in het proces. Er was een goede klik en haar aandacht voor onze persoonlijke wensen was heel fijn. Voor een volgende uitvaart weten wij wie we benaderen zullen.”

Gezin uit Zevenaar:
“Ik had echt geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen. Carin was zakelijk professioneel maar zeer betrokken, begripvol en met zoveel humor die bij ons past. Ze stond dag en nacht voor ons klaar en heeft alles zo geregeld zoals wij dat graag wilden om het mooiste afscheid te mogen beleven. Ik ben haar enorm dankbaar hiervoor, want het is toch je laatste herinnering die je maakt voor iemand die er niet meer is. Haar bijdrage hierin was fantastisch. Het lijkt niet eens of het haar werk is, maar haar passie en wat bij haar hoort. Een top vrouw in haar vak en persoonlijk!!!!”

Gezin uit Huissen:
“Voor het overlijden was het inlevend vermogen tijdens de besprekingen bijzonder persoonlijk. Keurige uitwerking van verschillende, door de overledene geopperde wensen. Verder: vlot, accuraat, respectvol, meedenkend, aansturend en terughoudend waar nodig. Uitstekende nazorg.”

Familie uit Zevenaar:
“Zeer persoonlijke en integere benadering. Had oog voor details en maakte een goede inschatting van de familie waar ze mee te maken had. Was er dagelijks en loodste ons door de wereld die uitvaart heet.”

Familie uit Zeddam:
“Wij hebben Carin als zeer prettig ervaren met oog voor detail. Tevens werd er voldoende ruimte geboden om beslissingen te nemen en om keuzes te maken. Carin ging respectvol om met onze vader en ons als familie.”

Gezin uit Zevenaar:
"Carin Schoenmakers (Memora) leren kennen als een zéér aimabel, betrokken persoon. Heeft in no-time door met wie ze te maken heeft en anticipeert daar heel goed op. Deze eigenschap bezit ze waarschijnlijk van nature al, maar haar achtergrond als psycholoog zal hier zeker debet aan zijn. Ze is heel empathisch, kordaat, een doorpakker, belangstellend, geduldig en heeft een goed gevoel voor humor, niet onbelangrijk in een week vol tranen. Weet het binnen enkele dagen voor elkaar te krijgen dat het lijkt dat ze onderdeel uitmaakt van je familie. In ons geval was gekozen voor kennismaking met Carin al vóór overlijden. Dit zou ik iedereen willen aanraden, uiteraard als men de kans daarvoor krijgt. Voor Carin werd het beeld nu helemaal compleet. Ze heeft mijn lieve vrouw leren kennen en er mee gesproken. Dit maakt dat e.e.a. nog persoonlijker is geworden dan we gedacht hadden. De uitvaartbranche is zo'n branche waar je het liefst niets mee te maken zou willen hebben. Maar is het zover, want ontkomen doet niemand er aan, dan kan ik Memora zéér aanbevelen. Mijn idee van een profiel van een uitvaartleidster was dat deze persoon iemand zou moeten zijn waarvan ik met drie dikke zoenen afscheid zou willen nemen aan het eind van de uitvaart.......zeg maar mijn keurmerk van je hebt het geweldig gedaan. Het laat zich raden hoe wij uit elkaar zijn gegaan!!"

Echtpaar uit Zevenaar:
"We zijn nog steeds erg blij dat we voor een lokale uitvaartonderneming konden kiezen en met Carin Schoenmakers van Memora Uitvaartverzorging hebben we de juiste keuze gemaakt. Carin is zeer professioneel, ze heeft ons van begin tot het eind heel goed begeleid. We hebben alleen met haar te maken gehad, wat voor ons ook heel prettig was. Ze heeft het "Keurmerk Persoonlijke Uitvaart" meer dan verdiend."

Echtpaar uit Velp:
"Wij hebben Carin leren kennen als een heel bijzonder persoon. Ze is zeer betrokken, op een prettige en gepaste manier aanwezig, biedt een luisterend oor, maar heeft ook wat lucht en humor gebracht in deze verdrietige periode. Carin denkt mee en bij haar is alles mogelijk, dat maakt het afscheid zo persoonlijk. We zijn haar enorm dankbaar en kijken terug op hele mooie dagen, we hadden ons echt niemand anders kunnen wensen, Carin je bent een topper!"

Familie uit Zevenaar:
"Wij hebben een hele persoonlijke uitvaart gekregen. De situatie werd keer op keer juist ingeschat, met zowel een lach als een traan. Daardoor een hele mooie uitvaart. Op juiste manier ingespeeld op de op dat moment spelende situatie/emotie."

Gezin uit Doornenburg:
"Zeer persoonlijk. Oog voor ieder detail. Ondanks al het verdriet prettig ervaren."

Familie uit Zevenaar:
"Vanaf het eerste contact een warme, persoonlijke en zeer professionele begeleiding in het hele uitvaart-proces met alle ruimte voor de wensen van de nabestaanden. Wij zien terug op een uitvaart die geheel aan onze verwachtingen heeft voldaan, mede door de inzet van Carin Schoenmakers en Memora uitvaartverzorging."

Gezin uit Zevenaar:
"Graag willen wij in het speciaal Ester en het Memora-team hartelijk danken voor het verzorgen van de uitvaart. Je kunt goed merken dat ze zeer professioneel zijn en veel ervaring hebben. Dit heeft er voor gezorgd dat ons veel werk uit handen werd genomen en het een waardige uitvaart was. De betrokkenheid en zorg die vanuit Ester kwam, was zeer puur en geruststellend. Hoewel wij misschien niet de makkelijkste familie zijn, heeft zij er voor gezorgd dat de uitvaart aan alle wensen heeft voldaan. Nogmaals dank en wij zouden Memora aan ieder ander willen aanbevelen."

Vriendengroep uit Huissen:
"Carin had van te voren samen met onze vriendin alles doorgenomen, en ze wist precies hoe zij het wilde hebben tijdens de crematie. Ook had ze direct een andere oplossing toen bleek dat onze vriendin niet in de rieten mand kon. Carin regelde een mooie roze gespoten kist. We weten zeker dat zij dit ook prachtig had gevonden. Carin je bent een super vrouw! Bedankt voor alles!!!!!"

Gezin uit Zevenaar:
"Ondanks al ons verdriet toch een zeer warm en dierbaar afscheid geworden waarbij Ester ons geweldig gesteund heeft. Ook fijn dat Ester en Carin in de weken na de crematie contact houden. Carin is al op bezoek bij onze vader geweest en dat wordt erg gewaardeerd."

Gezin uit Arnhem:
"Wij zijn als nabestaanden erg tevreden met de persoonlijke begeleiding van Carin. Vanaf het moment dat ze ons gezin “binnenkwam” voelden wij ons op ons gemak en was het mogelijk onze emotie op ieder zijn/haar manier te uiten. Ook heeft Carin oog voor de kleinkinderen en worden zij bij het hele proces betrokken. Dit is iets wat de kinderen teruggeven. Vertouwen en ieder in zijn of haar eigen waarde laten en eigen keuzes laten makes, dat kan bij Carin en waarderen wij enorm!"

Gezin uit Huissen:
"Het was een zeer warme uitvaart met een geweldige vrouw die liefde voor het vak heeft en oog voor de mensen om haar heen."

Gezin uit Duiven:
"Het overlijden van een dierbare is een emotionele aangelegenheid, waarbij veel inhoudelijk geregeld moet worden.Dit kan een uitvaart onderneming van uit de zakelijke kant doen, maar Carin weet het vanuit de persoonlijke kant te benaderen. Ze is zeer zorgzaam en je kunt voelen dat ze het uitvoert met passie. In deze periode voel je je als familie hechter worden, Carin is een aantal dagen onderdeel geweest van deze familie als een familielid."

Van al deze families hebben wij het eindcijfer 10 mogen ontvangen. Uiteraard zijn wij erg dankbaar voor en trots op deze beoordelingen.

Voor het lezen van meer beoordelingen klik op onderstaande link:
Beoordelingen nabestaanden