Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

"Het voelt voor mij als een voorrecht dat ik dicht bij de mensen mag staan"


Ik ben Carin Schoenmakers (1970) geboren in Zevenaar. Al heel lang overwoog ik om uitvaartbegeleider te worden. Het voelt voor mij als een voorrecht dat ik dicht bij mensen mag staan in een voor hen kwetsbare periode. 

Als uitvaartbegeleider en contactpersoon ben ik hét gezicht van Memora Uitvaartverzorging. Het is mijn taak als uitvaartbegeleider om uw wensen en ideeën zo goed mogelijk te vertalen naar een persoonlijk en passend afscheid. Wij, mijn team en ik, zorgen ervoor dat de uitvaart een goede en blijvende herinnering zal achterlaten, want hoe groot het verdriet ook is, een mooi afscheid kan troost en houvast bieden bij de verwerking van het verlies.

Sinds 2011 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche. Inmiddels heb ik al veel uitvaarten mogen begeleiden. Memora Uitvaartverzorging maakt het verschil tussen een standaarduitvaart en een persoonlijk op maat gesneden afscheid dat volledig aansluit bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. Wij zijn niet beperkt door een afgebakend aantal uren waarin de uitvaart geregeld moet worden. Wij hebben alle tijd en wij nemen alle tijd. Zo komen we vanaf ons eerste bezoek tot de uitvaart dagelijks bij u langs. Even informeren hoe het met u gaat, kijken of alles goed geregeld is en antwoord geven op vragen die ineens opborrelen. Kortom, wij staan naast u.

Carin is dag en nacht bereikbaar op tel: 06-51 82 75 45