Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

"Uw wensen en ideeen staan altijd voorop"


Vanaf het moment dat uw dierbare is overleden hoeft u niet alles in een paar uur te regelen. Eerst bespreken wij met u de laatste verzorging van de overledene. U kunt daar als naaste bij helpen of daarbij aanwezig zijn. Daarna bespreken we de plaats van opbaring: thuis, in een kerk of bijvoorbeeld in een uitvaartcentrum.

Samen nemen we rustig de tijd om alle andere praktische zaken te regelen. Dat hoeft niet allemaal in één dag. De belangrijkste beslissingen nemen we als eerste, zoals de dag van de uitvaart, de locatie en de tekst op de rouwkaart. In de dagen tot de uitvaart komen wij iedere dag bij u langs om het afscheid verder in te vullen. Wij nemen alle tijd voor u en daarom is er veel ruimte voor eigen wensen en ideeën voor een passende, persoonlijke uitvaart.

Op de dag van de uitvaart staan wij dicht bij de familie. Als team zorgen wij samen dat alles naar wens verloopt, zodat u zich volledig op het afscheid kunt richten. U kunt maar één keer afscheid nemen en dat moet goed zijn.

Enkele weken na de uitvaart nemen wij contact met u op. Misschien vindt u het fijn om nog eens na te praten. Wij komen dan graag bij u op bezoek. Ook wanneer er meer behoefte is aan extra ondersteuning: bijvoorbeeld het regelen van financiële zaken of op emotioneel gebied, helpen wij u daarbij.

Memora Uitvaartverzorging beschikt over het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.