Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

"Gastvrijheid is mijn tweede natuur"

 

Ik ben Hanneke Meijer (1961) geboren en getogen in Zevenaar. Al enige jaren ben ik gastdame bij Memora uitvaartverzorging.

Bij een condoleance, avondwake of op de dag van de uitvaart, verwelkom ik de genodigden namens de familie. Daarnaast regel ik dat de condoleanceregisters getekend worden, neem ik de bloemen in ontvangst en beantwoord ik de vragen die er eventueel zijn. Ook geef ik informatie over de ceremonie en zorg ervoor dat iedereen weet wat er staat te gebeuren. Zo ondersteun ik de uitvaartleidster en zij kan zich dan volledig richten op de familie.

Gastvrijheid en zorgen voor een ander is ons thuis met de paplepel ingegoten en is een soort van tweede natuur geworden. Het is prettig om op zo’n emotionele dag door een vriendelijk gezicht en gastvrij ontvangen te worden. Vaak valt er dan al een stukje spanning weg.

Zelf heb ik een bedrijf in marketing ondersteuning en daarin ben ik gehouden aan een commerciële houding en werkwijze. Het werk bij Memora is een fantastische tegenhanger hierin. In mijn dagelijks werk kan ik mijn eigen tijd indelen, hierdoor ben ik altijd beschikbaar voor Memora.

Wanneer Carin of Marleen een beroep op mij doen, sta ik hen graag bij. Niets is fijner dan te horen dat de familie dankbaar is voor de persoonlijke begeleiding en de mooie uitvaart. Dat helpt een ieder verder in het rouwproces.

Ik hoop dit dankbare werk nog een tijdje te mogen doen. Misschien ontmoeten we elkaar tijdens één van onze uitvaarten.