Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

Beschrijf uw uitvaartwensen en ontzorg uw nabestaanden

Geschreven op

U denkt er waarschijnlijk niet vaak over na, maar weten uw dierbaren wat uw uitvaartwensen zijn? Regelmatig komt het voor dat de wensen van de overledene niet bekend zijn. Dierbaren moeten op een emotioneel moment belangrijke keuzes maken. Cremeren of begraven? Waar? Opbaren thuis of ergens anders? Lees meer »

Overname Yarden door cooperatie DELA gaat definitief door

Geschreven op

Uitvaartpolissen Yarden-verzekerden veiliggesteld De overname van Yarden door DELA gaat definitief door. De uitvaartverzekeringen van de 1 miljoen Yarden-verzekerden zijn daardoor gered. Geen bijbetaling voor pakketdekking de eerste 10 jaar Om zelfstandig financieel in herstel te komen maximeerde... Lees meer »

Kracht van verandering

Geschreven op

De kracht van verandering Bijna 11 jaar geleden kwam hij alleen te zitten. Zijn vrouw overleed na een nare strijd tegen kanker. Zij had al tegen haar kinderen gezegd zich zorgen te maken over als hij alleen achter bleef. Hij zou zich gaan vervelen, meer gaan roken, maar waar ze zich écht zorgen o... Lees meer »

10 jaar in het vak en dankbaar voor het vertrouwen

Geschreven op

In 2011 begonnen als stagiaire bij een uitvaartonderneming. Daarna ging het snel. Opgeleid worden tot uitvaartbegeleidster waarbij haar achtergrond als psycholoog heel goed van pas kwam. De eerste uitvaart die ze zelf proffesioneel begeleidde was van haar moeder. “Ik dacht bij mezelf: a Lees meer »

Lichter naar huis

Geschreven op

Is er iemand van wie je veel houdt gestorven? Heb je de draad van het leven redelijk opgepakt, maar voelt het soms alsof je hoofd vol zit? Verlang je naar rust? Dan is deze rouwretraite iets voor jou! In de gewone waan van de dag is er niet zoveel ruimte voor je verdriet. Dat is logisch. Lees meer »