Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

Memora Uitvaartverzorging bestaat 5 jaar

Geschreven op

Deze maand bestaat Memora Uitvaartverzorging 5 jaar. In de afgelopen jaren hebben wij vele uitvaarten mogen verzorgen in de regio de Liemers, Lingewaard en omgeving. Dit hebben wij met liefde en aandacht gedaan. Wij zijn dan ook heel dankbaar voor het vertrouwen van de families die wij mochten be... Lees meer »

“Deelname Team Family Matters voor 2e keer Samenloop voor Hoop de Liemers”

Geschreven op

Vanuit de organisatie van Samenloop voor Hoop (een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staat men samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren het leven) kreeg onze teamcaptain Barbera van Dulmen de vraag: Lees meer »

Zorg voor een actueel adressenbestand

Geschreven op

Na een (plotseling) overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een van die dingen is bijvoorbeeld het versturen van een rouwkaart. Naast de vraag wie er allemaal een rouwkaart krijgt, is daarna het zoeken van juiste en volledige adresbestand vaak een tijdrovende bezigheid. Lees meer »

"Jullie moeten je gaan voorbereiden op het laatste afscheid"

Geschreven op

Dit zei een huisarts onlangs tegen een gezin. Brigit had al ruim vier jaar darmkanker. Nu konden de artsen helaas niets meer voor haar doen…. Hoe moeilijk ook, maar Brigit besloot haar eigen uitvaart te gaan voorbereiden en nam contact op met Memora Uitvaartverzorging. “ Lees meer »

Stichting 'Help MS de wereld uit'

Geschreven op

Multiple Sclerose (MS) is letterlijk een slopende ziekte die gezonde mensen invalide maakt. Zo is ook bij Edwin Damen10 jaar geleden MS geconstateerd. Zijn gezondheid gaat steeds verder achteruit. Als vrienden en familie kunnen wij niet toe kijken en niets doen. Lees meer »