Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

DELA polis en dienstverlening door Memora

Geschreven op

U kunt altijd kiezen voor Memora uitvaartverzorging ook als u verzekerd bent bij DELA. Wij bieden persoonlijke begeleiding en nemen u stap voor stap mee in het proces. Dit betekent dat er iedere dag persoonlijk contact is met dezelfde persoon die u en uw naasten begeleidt. Lees meer »

Zomaar een tafelgesprek over liefde

Geschreven op

Zondagochtend in een hotel. Zoekend op de kaart die verspreid over onze tafel ligt met de vraag: wat gaan we doen vandaag? Naast ons een echtpaar op leeftijd. Hij voorziet zijn vrouw van allerlei lekkers van het ontbijtbuffet. Ik zeg tegen mevrouw “wat heeft u een attente man. H Lees meer »

Beschrijf uw uitvaartwensen en ontzorg uw nabestaanden

Geschreven op

U denkt er waarschijnlijk niet vaak over na, maar weten uw dierbaren wat uw uitvaartwensen zijn? Regelmatig komt het voor dat de wensen van de overledene niet bekend zijn. Dierbaren moeten op een emotioneel moment belangrijke keuzes maken. Cremeren of begraven? Waar? Opbaren thuis of ergens anders? Lees meer »

Overname Yarden door cooperatie DELA gaat definitief door

Geschreven op

Uitvaartpolissen Yarden-verzekerden veiliggesteld De overname van Yarden door DELA gaat definitief door. De uitvaartverzekeringen van de 1 miljoen Yarden-verzekerden zijn daardoor gered. Geen bijbetaling voor pakketdekking de eerste 10 jaar Om zelfstandig financieel in herstel te komen maximeerde... Lees meer »

Kracht van verandering

Geschreven op

De kracht van verandering Bijna 11 jaar geleden kwam hij alleen te zitten. Zijn vrouw overleed na een nare strijd tegen kanker. Zij had al tegen haar kinderen gezegd zich zorgen te maken over als hij alleen achter bleef. Hij zou zich gaan vervelen, meer gaan roken, maar waar ze zich écht zorgen o... Lees meer »