Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

Update 24 maart 2020 Coronavirus

Geschreven op

Coronavirus RIVM postmortale zorgverlening (uitvaartbranche) Update dinsdag 24 maart 2020 Team Memora Uitvaartverzorging Onze dienstverlening is in deze onzekere tijd van groot belang. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid zeer serieus en houden wij ons aan de aangekondigde uitzonderlijke st... Lees meer »

Kerk Oud-Zevenaar moet open blijven!

Geschreven op

Kerk Oud-Zevenaar moet open blijven! Graag reageer ik op bijgevoegd krantenartikel. Ik ben geboren onder de toren van de Andreaskerk. Mijn ouderlijk huis staat in de Romei. Opgegroeid met pastoor Olde Rikkert die menig potje straatvoetbal mee speelde. Lees meer »

Tragikomedie "De Goede Dood" GEANNULEERD

Geschreven op

VOORSTELLING IS GEANNULEERD! De Goede Dood Een met herkenbare elementen doorspekt en indringend toneelstuk over euthanasie. Een prachtig schouwspel met ruimte voor de lach en de traan en zeer geschikt als trainingsproductie voor zorg en onderwijs. Lees meer »

Uitvaartwensen vooraf bespreken geeft rust

Geschreven op

Afgelopen jaar werd ik gevraagd om de uitvaartwensen van een man te komen bespreken. Meneer was terminaal en samen met mij, wilden hij en zijn vrouw, zijn afscheid voorbereiden. Soms was het emotioneel, dan werd er even geglimlacht. Lees meer »

Onze samenleving verandert

Geschreven op

De manier waarop mensen invulling geven aan een begrafenis of crematie verandert. Geen koffie meer met cake maar een borrel met een bitterbal. Ook religieuze tradities verdwijnen en nieuwe rituelen ontstaan. We leven in een multiculturele samenleving. Lees meer »