Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

"Het kan rust geven als de wensen vooraf zijn besproken"

 
Over het algemeen denken we niet graag aan het moment waarop we deze wereld verlaten en even zo vaak duwen we de gedachte daaraan gewoon weg. Toch is het goed om uw uitvaartwensen eens te bespreken. 

Het gebeurt helaas met regelmaat dat iemand plotseling komt te overlijden en er nooit over uitvaartwensen is gesproken. Het is niet moeilijk om voor te stellen hoe groot de ontreddering in dit soort situaties al is. Dan is er geen behoefte aan extra stress omdat er niets bekend is over eventuele uitvaartwensen.

Vaak wordt er pas nagedacht over de uitvaart wanneer iemand ernstig ziek of oud is. In een oriënterend gesprek, dat helemaal kosteloos is en u tot niets verplicht, kunnen we uw uitvaartwensen bespreken. Ook krijgt u inzicht in de kosten. Hoe onprettig en zakelijk het lijkt, ook een uitvaart kost geld. Het kan u rust geven als uw wensen beschreven zijn en er inzicht is in de kosten.

Verder kan er behoefte zijn aan hulp of aan begeleiding rondom het proces waarin u zich bevindt. Het is zowel voor diegene die gaat overlijden zwaar, maar zeker ook voor diegenen die achterblijven. Vanuit onze werkervaring kunnen wij u in contact brengen met diverse hulpverleners die hierin gespecialiseerd zijn.

Heeft u behoefte aan een voorgesprek, belt u dan gerust. Uiteraard zijn aan zo’n gesprek geen kosten of verplichtingen verbonden.