Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

"Als nabestaanden met een goed gevoel terugkijken op het afscheid, ben ik een tevreden mens"

Ik ben Edith Mulder-Bruins (1969), gediplomeerd uitvaartbegeleidster en overledenenverzorger, getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Het uitvaartvak had mijn interesse al als jong meisje. Mijn carrière begon in het basisonderwijs, daarna het speciaal onderwijs, voor de klas en als ambulant begeleider. Naast het onderwijs waren er regelmatig stages; meelopen met uitvaartondernemers, helpen in mortuaria, gesprekken met mensen in het uitvaartvak. Na bijna 19 jaar onderwijs was het tijd om de stap te zetten. Ik kreeg de kans om bij een grote uitvaartorganisatie te beginnen als uitvaartmedewerker. Het verzorgen en kleden van overledenen behoorde tot één van mijn taken. Onderaan ben ik begonnen, zodat ik alle facetten van het uitvaartvak geleerd heb. Daarnaast heb ik bij Docendo de opleiding Uitvaartverzorger gedaan. En met dit diploma en alle kennis in mijn rugzak nam ik ontslag, om bij Memora Uitvaartverzorging te gaan werken.

Nu is het mijn passie om met persoonlijke aandacht en vanuit betrokkenheid uitvaarten te begeleiden van het begin tot het einde. Memora Uitvaartverzorging werkt op de manier die bij mij past: Afscheid nemen in alle tijd en zoals de nabestaanden dat wensen. Wanneer de nabestaanden met een goed gevoel terugkijken op een mooie en respectvolle uitvaart, ben ik een tevreden mens.