Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Memory Books

Uniek herinneringsboek met digitaal beeld en geluid

Als eerste in de branche biedt Memora Uitvaartverzorging samen met Funeral Media een uniek herinneringsboek aan. Funeral Media bracht al sinds enige tijd cd-en dvd producties voor de uitvaartbranche  op de markt. Samen hebben ze de productie van het herinneringsboek verfijnd en gemaakt tot een uniek en waardevol product voor nabestaanden: een persoonlijke verpakking met een beeldscherm erin verwerkt!

Het verlies van een geliefde zorgt altijd voor een groot verdriet. Soms zie je het sterven aankomen, soms ook niet. Door het maken van een persoonlijk herinneringsboek, met daarin de foto’s, muziek en eventueel de uitvaartdienst, of andere beeld- of geluidsopnames, hebben nabestaanden een mooie herinnering aan hun dierbare. 

Twee jaar geleden, ontmoette Carin Schoenmakers van Memora Uitvaartverzorging en Erwin Maas van Funeral Media elkaar. Funeral Media had een geheel nieuw product voor de uitvaartbranche bedacht: Een multifunctioneel herinneringsboek, geheel op de persoon afgestemd. Carin was direct enthousiast en bood het als eerste uitvaartonderneming aan in de regio. Na positieve feedback vanuit de nabestaanden en nog wat kleine aanpassingen is het nu een compleet, persoonlijk en uniek herinneringsboek geworden.

Groot voordeel is, dat je er geen aparte afspeelapparatuur bij nodig hebt: je kunt het boekje overal mee naartoe nemen en afspelen. De kosten zijn inclusief geluid- en videobewerking compleet vanaf 125 euro (ex btw). Wie een dergelijke herinneringsboek wil laten maken, kan contact opnemen met Memora Uitvaartverzorging, Carin Schoenmakers tel: 06-51827545.

 

Naar het overzicht