Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Family Matters loopt de Samenloop voor Hoop de Liemers

Family Matters….. Familie doet ertoe!

Vorig jaar heeft de familie Kelderman uit Zevenaar in 13 maanden tijd 3 familieleden aan kanker verloren. Twee keer heeft Carin gezorgd voor een mooi afscheid.

De strijd tegen kanker is een  STRIJD met hoofdletters. Het is een verschrikkelijke ziekte. We hopen op een toekomst voor de mensen die deze diagnose krijgen. Hier wil de familie Kelderman haar steentje aan bijdragen.

Op 10 en 11 september 2016 wordt in het Horsterpark in Duiven de Samenloop voor Hoop georganiseerd. Een 24-uurs wandelevenement waarbij we proberen om zo veel mogelijk geld op te halen voor het KWF en Het Braamhuis in Zevenaar. De familie Kelderman loopt mee met 30 familieleden en u kunt hen sponsoren. U kunt bijvoorbeeld een kaarsenzak kopen. Wanneer op zaterdag 10 september de duisternis invalt, wordt het gehele parcours verlicht met duizenden kaarsenzakken. Deze kaarsenzakken kunt u bij ons kopen voor € 5,00 per stuk. De kaarsenzakken zijn een symbool voor hoop: hoop op leven. Met het aansteken van deze kaarsen geven we uiting aan verdriet om de mensen die er niet meer zijn, schijnen we licht om stil te staan bij de mensen die nu tegen kanker strijden, maar verspreiden we vooral hoop: want iedereen verdient een morgen!

Voorafgaand aan het evenement organiseren wij allerlei acties. Al het geld komt ten goede aan het KWF en Het Braamhuis in Zevenaar. Kijk voor meer informatie op onze FB-pagina: Team Family Matters Zevenaar (https://www.facebook.com/Team-Family-Matters-Zevenaar-472448736297915/?fref=ts). Of neem contact op met teamcaptain Barbera van Dulmen (barberavdvd@gmail.com).

Carin, bedankt dat ook jij ons wilt steunen!

Naar het overzicht