Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Een fotograaf tijdens de uitvaart! Waarom?

Een uitvaart is altijd een emotionele gebeurtenis, afscheid nemen is niet niks. Familieleden zijn vaak gefocust op de baar van hun dierbare en beleven alles in een roes. Maar er gebeurt ook van alles buiten hun gezichtsveld, zoals, wie waren er allemaal, of van wie was die hand op mijn schouder? Het kan zelfs zijn dat een ritueel u is ontgaan, zoals het ontsteken van de kaarsen of een lintenceremonie.

De afscheidsfotograaf zorgt ervoor dat u als familie uzelf kunt laten meevoeren in de emoties van het moment. Goed gemaakte beelden vertellen meer dan duizend woorden.

Rob de Joode is gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Hij is niet storend aanwezig en maakt de beelden waar het om gáát. Liefde, verbondenheid en emotie. Vanaf een gepaste afstand maar als het moet van dichtbij. Als geen ander kan hij een afscheid omzetten in een beeldend verhaal. Het verhaal in een mooi album, een herinnering voor altijd.

Hij neemt meer mee dan alleen zijn camera! Is een mensenmens en weet om te gaan met rouw. Weinig voorrechten zijn zo waardevol als het ophalen van herinneringen. Daarom brengt hij de meest dierbare momenten rondom en tijdens een uitvaart in beeld.

- Het beeld van vandaag is de herinnering voor morgen –

www.robdejoode.nl

Naar het overzicht