Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

Memora Uitvaartverzorging al drie jaar in bezit Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Geschreven op

Het unieke van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is dat de uitvaartondernemer niet door een extern bureau wordt beoordeeld. De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden en deze is dus bepalend of de uitvaartondernemer het keurmerk mag blijven voeren. Lees meer »

The Pink lady

Geschreven op

Enige tijd geleden werd ik benaderd door een alleenstaande jonge vrouw die al heel lang aan een spierziekte leed. Ze heette Sandra, was begin 50 toen ik haar leerde kennen en had al vanaf haar dertigste levensjaar deze nare spierziekte die zich steeds verder verspreidde in haar lichaam. Lees meer »

"Hoe zit dat nu precies met mijn uitvaartverzekering?"

Geschreven op

Deze vraag krijgen wij vaak. Begrijpelijk, want meestal heeft u die verzekering tientallen jaren geleden afgesloten en weet u niet meer precies waarvoor u eigenlijk verzekerd bent. Er zijn twee soorten uitvaartverzekeringen: 1) Kapitaalverzekering Een kapitaalverzekering keert na overlijden van d... Lees meer »

Memora Uitvaartverzorging bestaat 5 jaar

Geschreven op

Deze maand bestaat Memora Uitvaartverzorging 5 jaar. In de afgelopen jaren hebben wij vele uitvaarten mogen verzorgen in de regio de Liemers, Lingewaard en omgeving. Dit hebben wij met liefde en aandacht gedaan. Wij zijn dan ook heel dankbaar voor het vertrouwen van de families die wij mochten be... Lees meer »

“Deelname Team Family Matters voor 2e keer Samenloop voor Hoop de Liemers”

Geschreven op

Vanuit de organisatie van Samenloop voor Hoop (een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staat men samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren het leven) kreeg onze teamcaptain Barbera van Dulmen de vraag: Lees meer »