Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

De 6 meest kostbare dagen

Geschreven op

Regelmatig word ik gevraagd om vooraf het gesprek aan te gaan over de uitvaartwensen. Soms blijft het op grote lijnen, andere keren wordt het tot in detail ingevuld. Maar even zo belangrijk: weet u wat er allemaal mogelijk is tegenwoordig? Wat kost een uitvaart? Lees meer »

Memora Uitvaartverzorging al drie jaar in bezit Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Geschreven op

Het unieke van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is dat de uitvaartondernemer niet door een extern bureau wordt beoordeeld. De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden en deze is dus bepalend of de uitvaartondernemer het keurmerk mag blijven voeren. Lees meer »

The Pink lady

Geschreven op

Enige tijd geleden werd ik benaderd door een alleenstaande jonge vrouw die al heel lang aan een spierziekte leed. Ze heette Sandra, was begin 50 toen ik haar leerde kennen en had al vanaf haar dertigste levensjaar deze nare spierziekte die zich steeds verder verspreidde in haar lichaam. Lees meer »

"Hoe zit dat nu precies met mijn uitvaartverzekering?"

Geschreven op

Deze vraag krijgen wij vaak. Begrijpelijk, want meestal heeft u die verzekering tientallen jaren geleden afgesloten en weet u niet meer precies waarvoor u eigenlijk verzekerd bent. Er zijn twee soorten uitvaartverzekeringen: 1) Kapitaalverzekering Een kapitaalverzekering keert na overlijden van d... Lees meer »

Memora Uitvaartverzorging bestaat 5 jaar

Geschreven op

Deze maand bestaat Memora Uitvaartverzorging 5 jaar. In de afgelopen jaren hebben wij vele uitvaarten mogen verzorgen in de regio de Liemers, Lingewaard en omgeving. Dit hebben wij met liefde en aandacht gedaan. Wij zijn dan ook heel dankbaar voor het vertrouwen van de families die wij mochten be... Lees meer »