Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

"Jullie moeten je gaan voorbereiden op het laatste afscheid"

Geschreven op

Dit zei een huisarts onlangs tegen een gezin. Brigit had al ruim vier jaar darmkanker. Nu konden de artsen helaas niets meer voor haar doen…. Hoe moeilijk ook, maar Brigit besloot haar eigen uitvaart te gaan voorbereiden en nam contact op met Memora Uitvaartverzorging. “ Lees meer »

Stichting 'Help MS de wereld uit'

Geschreven op

Multiple Sclerose (MS) is letterlijk een slopende ziekte die gezonde mensen invalide maakt. Zo is ook bij Edwin Damen10 jaar geleden MS geconstateerd. Zijn gezondheid gaat steeds verder achteruit. Als vrienden en familie kunnen wij niet toe kijken en niets doen. Lees meer »

Lezing: "Je bent zelfstandig ondernemer en wat als je dood gaat?"

Geschreven op

We staan er niet vaak bij stil maar wat als……… je zelfstandig ondernemer bent en je wordt ziek of komt (plotseling) te overlijden. Hoe gaat het verder met jouw onderneming? Heb je daarvoor bijvoorbeeld al iets geregeld? Gera Janssen van Vannu en voor later, helpt je daar graag bij. Zij k Lees meer »

De Contactclown Colle

Geschreven op

Als Contactclown Colle breng ik regelmatig een bezoek aan mensen met dementie, autisme of Down. De Clown komt niks halen of brengen; hij is er gewoon. Hij maakt op een respectvolle manier contact met de ander, van hart tot hart. Lees meer »

"Concert om te herinneren" in Oud-Zevenaar een groot succes

Geschreven op

Het "Concert om te herinneren" dat op zondag 24 september in Oud-Zevenaar is geweest, is goed bezocht. Ruim 60 mensen waren aanwezig om te luisteren naar mooie en afwisselende muziekstukken gespeeld door violiste Jolein de Korte en pianist Jarik de Graaff. Lees meer »