Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

"Concert om te herinneren" 24 september 2017 in Oud-Zevenaar

Geschreven op

Zondag 24 september organiseert Memora Uitvaartverzorging samen met rouwbegeleiding Lidy Aleven een “concert om te herinneren”. Dit concert is bedoeld voor mensen die een dierbare hebben verloren en hier even bij stil willen staan. Tij Lees meer »

Gemiddelde score beoordelingen vanuit families 2016

Geschreven op

Afgelopen jaar hebben diverse families Memora Uitvaartverzorging een beoordeling over onze dienstverlening gegeven. Hieronder de score per onderdeel gemeten: Gemiddelde score (over 14 beoordelingen): Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren? Lees meer »

Beveiliging tijdens de uitvaart

Geschreven op

Helaas krijgen we steeds vaker te maken met inbraken in het huis van de overledene en/of familieleden op de dag van de uitvaart. Ook komt het steeds vaker voor dat er ingebroken wordt in auto’s op de parkeerplaatsen van de begraafplaats of daar waar de koffietafel is. Triest dat zoiets gebeurt. G Lees meer »

Sponsor Memora Uitvaartverzorging bedankt

Geschreven op

Op één punt na is het tweede mix team van Tennisvereniging Huissen er net niet in geslaagd kampioen te worden in de eerste klasse van de voorjaarscompetitie. Helaas door blessureleed moesten er totaal 3 partijen worden opgegeven. Spannend bleef het tot op de laatste dag. “ Lees meer »

Bij Tennisvereniging Huissen zit je goed!

Geschreven op

Tussen het clubhuis en hoofdbanen 1 en 2 zijn nu zes nieuwe bankjes geplaatst, precies op tijd voor de start van de voorjaarscompetitie die 7 april begint. De positie van waaruit de wedstrijden gevolgd kunnen worden is nu ideaal en comfortabel. Lees meer »