Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

Beveiliging tijdens de uitvaart

Geschreven op

Helaas krijgen we steeds vaker te maken met inbraken in het huis van de overledene en/of familieleden op de dag van de uitvaart. Ook komt het steeds vaker voor dat er ingebroken wordt in auto’s op de parkeerplaatsen van de begraafplaats of daar waar de koffietafel is. Triest dat zoiets gebeurt. G Lees meer »

Sponsor Memora Uitvaartverzorging bedankt

Geschreven op

Op één punt na is het tweede mix team van Tennisvereniging Huissen er net niet in geslaagd kampioen te worden in de eerste klasse van de voorjaarscompetitie. Helaas door blessureleed moesten er totaal 3 partijen worden opgegeven. Spannend bleef het tot op de laatste dag. “ Lees meer »

Bij Tennisvereniging Huissen zit je goed!

Geschreven op

Tussen het clubhuis en hoofdbanen 1 en 2 zijn nu zes nieuwe bankjes geplaatst, precies op tijd voor de start van de voorjaarscompetitie die 7 april begint. De positie van waaruit de wedstrijden gevolgd kunnen worden is nu ideaal en comfortabel. Lees meer »

"Oma is opgegeten door beestjes"

Geschreven op

Ongeveer 5 jaar geleden heb ik de uitvaart begeleid van een oma met toen nog hele jonge kleinkinderen. Nadat oma was opgebaard in de woonkamer, kwamen de kleinkinderen bij opa thuis en sprak opa hen toe. “Jullie weten nu dat oma dood is. Z Lees meer »

Zijn uw zaken bij overlijden goed geregeld?

Geschreven op

U heeft het vast wel eens gehoord: ruzies die ontstaan binnen een familie na het overlijden van een ouder; of onverwachte financiële zaken die niet goed zijn geregeld en die voor rekening komen van de erfgenamen: daar wil niemand mee geconfronteerd worden, ook u niet. Lees meer »