Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

Bij Tennisvereniging Huissen zit je goed!

Geschreven op

Tussen het clubhuis en hoofdbanen 1 en 2 zijn nu zes nieuwe bankjes geplaatst, precies op tijd voor de start van de voorjaarscompetitie die 7 april begint. De positie van waaruit de wedstrijden gevolgd kunnen worden is nu ideaal en comfortabel. Lees meer »

"Oma is opgegeten door beestjes"

Geschreven op

Ongeveer 5 jaar geleden heb ik de uitvaart begeleid van een oma met toen nog hele jonge kleinkinderen. Nadat oma was opgebaard in de woonkamer, kwamen de kleinkinderen bij opa thuis en sprak opa hen toe. “Jullie weten nu dat oma dood is. Z Lees meer »

Zijn uw zaken bij overlijden goed geregeld?

Geschreven op

U heeft het vast wel eens gehoord: ruzies die ontstaan binnen een familie na het overlijden van een ouder; of onverwachte financiële zaken die niet goed zijn geregeld en die voor rekening komen van de erfgenamen: daar wil niemand mee geconfronteerd worden, ook u niet. Lees meer »

50 Plus Beurs 8 april in Zevenaar

Geschreven op

Op zaterdag 8 april wordt voor de zesde keer de 50 Plus Beurs georganiseerd. Uiteraard is ook dit jaar Memora Uitvaartverzorging weer aanwezig. Graag gaan wij het gesprek met u aan over uw uitvaartwensen. Heeft u al eens stilgestaan bij hoe uw afscheid eruit gaat zien? Lees meer »

Open dag Pelgromhof 18 maart 2017

Geschreven op

Memora Uitvaartverzorging aanwezig op open dag Pelgromhof Zevenaar U denkt er waarschijnlijk niet vaak over na, maar weten uw nabestaanden uw uitvaartwensen eigenlijk wel? Regelmatig komt het voor dat de wensen niet bekend zijn. Nabestaanden moeten op een emotioneel moment belangrijke keuzes maken. Lees meer »