Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

"Hoe zit dat nu precies met mijn uitvaartverzekering?"

Geschreven op

Deze vraag krijgen wij vaak. Begrijpelijk, want meestal heeft u die verzekering tientallen jaren geleden afgesloten en weet u niet meer precies waarvoor u eigenlijk verzekerd bent. Er zijn twee soorten uitvaartverzekeringen: 1) Kapitaalverzekering Een kapitaalverzekering keert na overlijden van d... Lees meer »

Memora Uitvaartverzorging bestaat 5 jaar

Geschreven op

Deze maand bestaat Memora Uitvaartverzorging 5 jaar. In de afgelopen jaren hebben wij vele uitvaarten mogen verzorgen in de regio de Liemers, Lingewaard en omgeving. Dit hebben wij met liefde en aandacht gedaan. Wij zijn dan ook heel dankbaar voor het vertrouwen van de families die wij mochten be... Lees meer »

“Deelname Team Family Matters voor 2e keer Samenloop voor Hoop de Liemers”

Geschreven op

Vanuit de organisatie van Samenloop voor Hoop (een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staat men samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren het leven) kreeg onze teamcaptain Barbera van Dulmen de vraag: Lees meer »

Zorg voor een actueel adressenbestand

Geschreven op

Na een (plotseling) overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een van die dingen is bijvoorbeeld het versturen van een rouwkaart. Naast de vraag wie er allemaal een rouwkaart krijgt, is daarna het zoeken van juiste en volledige adresbestand vaak een tijdrovende bezigheid. Lees meer »

"Jullie moeten je gaan voorbereiden op het laatste afscheid"

Geschreven op

Dit zei een huisarts onlangs tegen een gezin. Brigit had al ruim vier jaar darmkanker. Nu konden de artsen helaas niets meer voor haar doen…. Hoe moeilijk ook, maar Brigit besloot haar eigen uitvaart te gaan voorbereiden en nam contact op met Memora Uitvaartverzorging. “ Lees meer »