Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

Een fotograaf tijdens de uitvaart! Waarom?

Geschreven op

Een uitvaart is altijd een emotionele gebeurtenis, afscheid nemen is niet niks. Familieleden zijn vaak gefocust op de baar van hun dierbare en beleven alles in een roes. Maar er gebeurt ook van alles buiten hun gezichtsveld, zoals, wie waren er allemaal, of van wie was die hand op mijn schouder? Lees meer »

Uitvaartleidster Marleen Bruns uit Duiven

Geschreven op

Memora uitvaartverzorging heeft er sinds kort een nieuwe uitvaartleidster bij, Marleen Bruns uit Duiven. Marleen werkte hiervoor bij natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem. Daar heeft Carin Schoenmakers (uitvaartleidster en eigenaresse van Memora) haar ook ontmoet. Lees meer »

Update 24 maart 2020 Coronavirus

Geschreven op

Coronavirus RIVM postmortale zorgverlening (uitvaartbranche) Update dinsdag 24 maart 2020 Team Memora Uitvaartverzorging Onze dienstverlening is in deze onzekere tijd van groot belang. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid zeer serieus en houden wij ons aan de aangekondigde uitzonderlijke st... Lees meer »

Kerk Oud-Zevenaar moet open blijven!

Geschreven op

Kerk Oud-Zevenaar moet open blijven! Graag reageer ik op bijgevoegd krantenartikel. Ik ben geboren onder de toren van de Andreaskerk. Mijn ouderlijk huis staat in de Romei. Opgegroeid met pastoor Olde Rikkert die menig potje straatvoetbal mee speelde. Lees meer »

Tragikomedie "De Goede Dood" GEANNULEERD

Geschreven op

VOORSTELLING IS GEANNULEERD! De Goede Dood Een met herkenbare elementen doorspekt en indringend toneelstuk over euthanasie. Een prachtig schouwspel met ruimte voor de lach en de traan en zeer geschikt als trainingsproductie voor zorg en onderwijs. Lees meer »