Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

Stichting 'Help MS de wereld uit'

Geschreven op

Multiple Sclerose (MS) is letterlijk een slopende ziekte die gezonde mensen invalide maakt. Zo is ook bij Edwin Damen10 jaar geleden MS geconstateerd. Zijn gezondheid gaat steeds verder achteruit. Als vrienden en familie kunnen wij niet toe kijken en niets doen. Lees meer »

Lezing: "Je bent zelfstandig ondernemer en wat als je dood gaat?"

Geschreven op

We staan er niet vaak bij stil maar wat als……… je zelfstandig ondernemer bent en je wordt ziek of komt (plotseling) te overlijden. Hoe gaat het verder met jouw onderneming? Heb je daarvoor bijvoorbeeld al iets geregeld? Gera Janssen van Vannu en voor later, helpt je daar graag bij. Zij k Lees meer »

De Contactclown Colle

Geschreven op

Als Contactclown Colle breng ik regelmatig een bezoek aan mensen met dementie, autisme of Down. De Clown komt niks halen of brengen; hij is er gewoon. Hij maakt op een respectvolle manier contact met de ander, van hart tot hart. Lees meer »

"Concert om te herinneren" in Oud-Zevenaar een groot succes

Geschreven op

Het "Concert om te herinneren" dat op zondag 24 september in Oud-Zevenaar is geweest, is goed bezocht. Ruim 60 mensen waren aanwezig om te luisteren naar mooie en afwisselende muziekstukken gespeeld door violiste Jolein de Korte en pianist Jarik de Graaff. Lees meer »

Open dag natuurbegraafplaats Heidepol 16 september 2017

Geschreven op

Wij zijn deze dag aanwezig om u te informeren over de mogelijkheden op de natuurbegraafplaats. Ook kunnen wij u laten zien met welke producten wij werken om de uitvaart op de natuurbegraafplaats een zo'n milieuvriendelijk karakter te geven. Lees meer »