Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

De Contactclown Colle

Geschreven op

Als Contactclown Colle breng ik regelmatig een bezoek aan mensen met dementie, autisme of Down. De Clown komt niks halen of brengen; hij is er gewoon. Hij maakt op een respectvolle manier contact met de ander, van hart tot hart. Lees meer »

"Concert om te herinneren" in Oud-Zevenaar een groot succes

Geschreven op

Het "Concert om te herinneren" dat op zondag 24 september in Oud-Zevenaar is geweest, is goed bezocht. Ruim 60 mensen waren aanwezig om te luisteren naar mooie en afwisselende muziekstukken gespeeld door violiste Jolein de Korte en pianist Jarik de Graaff. Lees meer »

Open dag natuurbegraafplaats Heidepol 16 september 2017

Geschreven op

Wij zijn deze dag aanwezig om u te informeren over de mogelijkheden op de natuurbegraafplaats. Ook kunnen wij u laten zien met welke producten wij werken om de uitvaart op de natuurbegraafplaats een zo'n milieuvriendelijk karakter te geven. Lees meer »

"Concert om te herinneren" 24 september 2017 in Oud-Zevenaar

Geschreven op

Zondag 24 september organiseert Memora Uitvaartverzorging samen met rouwbegeleiding Lidy Aleven een “concert om te herinneren”. Dit concert is bedoeld voor mensen die een dierbare hebben verloren en hier even bij stil willen staan. Tij Lees meer »

Gemiddelde score beoordelingen vanuit families 2016

Geschreven op

Afgelopen jaar hebben diverse families Memora Uitvaartverzorging een beoordeling over onze dienstverlening gegeven. Hieronder de score per onderdeel gemeten: Gemiddelde score (over 14 beoordelingen): Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren? Lees meer »