Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

Lichter naar huis

Geschreven op

Is er iemand van wie je veel houdt gestorven? Heb je de draad van het leven redelijk opgepakt, maar voelt het soms alsof je hoofd vol zit? Verlang je naar rust? Dan is deze rouwretraite iets voor jou! In de gewone waan van de dag is er niet zoveel ruimte voor je verdriet. Dat is logisch. Lees meer »

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Geschreven op

“Bekwaam, scherp, inventief, integer, gestructureerd en soms een vleugje humor ter ontspanning” Zomaar een greep uit de recensies die Memora Uitvaartverzorging ontving van nabestaanden die zij mochten begeleiden na een overlijden van hun dierbare. Eén Lees meer »

Kind, gezin en rouw

Geschreven op

Op het moment dat je hoort dat een dierbaar persoon ernstig ziek is en niet meer lang te leven heeft en gaat overlijden, zakt de grond onder je voeten vandaan. Zeker als dit gaat over een ouder of een kind in het gezin. Hoe lastig ook, het is belangrijk om kinderen ook te betrekken in het ziekte-... Lees meer »

3 - 4 oktober 2020: Klinkerweg, een muzikale ontdekkingstocht in Zevenaar

Geschreven op

Klinkerweg is een muzikale locatievoorstelling op het terrein van de voormalig steenfabriek Buitengoed De Panoven, Panovenweg 18 in Zevenaar. De makers laten zich inspireren door deze omgeving én door de huidige tijd. Publiek bepaalt hoe muziek zal klinken Elke uitvoering is anders want het publi... Lees meer »

Een fotograaf tijdens de uitvaart! Waarom?

Geschreven op

Een uitvaart is altijd een emotionele gebeurtenis, afscheid nemen is niet niks. Familieleden zijn vaak gefocust op de baar van hun dierbare en beleven alles in een roes. Maar er gebeurt ook van alles buiten hun gezichtsveld, zoals, wie waren er allemaal, of van wie was die hand op mijn schouder? Lees meer »