Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

“Deelname Team Family Matters voor 2e keer Samenloop voor Hoop de Liemers”

Geschreven op

Vanuit de organisatie van Samenloop voor Hoop (een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staat men samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren het leven) kreeg onze teamcaptain Barbera van Dulmen de vraag: Lees meer »

Zorg voor een actueel adressenbestand

Geschreven op

Na een (plotseling) overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een van die dingen is bijvoorbeeld het versturen van een rouwkaart. Naast de vraag wie er allemaal een rouwkaart krijgt, is daarna het zoeken van juiste en volledige adresbestand vaak een tijdrovende bezigheid. Lees meer »

"Jullie moeten je gaan voorbereiden op het laatste afscheid"

Geschreven op

Dit zei een huisarts onlangs tegen een gezin. Brigit had al ruim vier jaar darmkanker. Nu konden de artsen helaas niets meer voor haar doen…. Hoe moeilijk ook, maar Brigit besloot haar eigen uitvaart te gaan voorbereiden en nam contact op met Memora Uitvaartverzorging. “ Lees meer »

Stichting 'Help MS de wereld uit'

Geschreven op

Multiple Sclerose (MS) is letterlijk een slopende ziekte die gezonde mensen invalide maakt. Zo is ook bij Edwin Damen10 jaar geleden MS geconstateerd. Zijn gezondheid gaat steeds verder achteruit. Als vrienden en familie kunnen wij niet toe kijken en niets doen. Lees meer »

Lezing: "Je bent zelfstandig ondernemer en wat als je dood gaat?"

Geschreven op

We staan er niet vaak bij stil maar wat als……… je zelfstandig ondernemer bent en je wordt ziek of komt (plotseling) te overlijden. Hoe gaat het verder met jouw onderneming? Heb je daarvoor bijvoorbeeld al iets geregeld? Gera Janssen van Vannu en voor later, helpt je daar graag bij. Zij k Lees meer »