Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

NIEUWS

3 - 4 oktober 2020: Klinkerweg, een muzikale ontdekkingstocht in Zevenaar

Geschreven op

Klinkerweg is een muzikale locatievoorstelling op het terrein van de voormalig steenfabriek Buitengoed De Panoven, Panovenweg 18 in Zevenaar. De makers laten zich inspireren door deze omgeving én door de huidige tijd. Publiek bepaalt hoe muziek zal klinken Elke uitvoering is anders want het publi... Lees meer »

Een fotograaf tijdens de uitvaart! Waarom?

Geschreven op

Een uitvaart is altijd een emotionele gebeurtenis, afscheid nemen is niet niks. Familieleden zijn vaak gefocust op de baar van hun dierbare en beleven alles in een roes. Maar er gebeurt ook van alles buiten hun gezichtsveld, zoals, wie waren er allemaal, of van wie was die hand op mijn schouder? Lees meer »

Uitvaartleidster Marleen Bruns uit Duiven

Geschreven op

Memora uitvaartverzorging heeft er sinds kort een nieuwe uitvaartleidster bij, Marleen Bruns uit Duiven. Marleen werkte hiervoor bij natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem. Daar heeft Carin Schoenmakers (uitvaartleidster en eigenaresse van Memora) haar ook ontmoet. Lees meer »

Update 24 maart 2020 Coronavirus

Geschreven op

Coronavirus RIVM postmortale zorgverlening (uitvaartbranche) Update dinsdag 24 maart 2020 Team Memora Uitvaartverzorging Onze dienstverlening is in deze onzekere tijd van groot belang. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid zeer serieus en houden wij ons aan de aangekondigde uitzonderlijke st... Lees meer »

Kerk Oud-Zevenaar moet open blijven!

Geschreven op

Kerk Oud-Zevenaar moet open blijven! Graag reageer ik op bijgevoegd krantenartikel. Ik ben geboren onder de toren van de Andreaskerk. Mijn ouderlijk huis staat in de Romei. Opgegroeid met pastoor Olde Rikkert die menig potje straatvoetbal mee speelde. Lees meer »