Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Zijn uw zaken bij overlijden goed geregeld?

U heeft het vast wel eens gehoord: ruzies die ontstaan binnen een familie na het overlijden van een ouder; of onverwachte financiële zaken die niet goed zijn geregeld en die voor rekening komen van de erfgenamen: daar wil niemand mee geconfronteerd worden, ook u niet.

Vanuit eigen ervaring spreek is als ik u zeg dat het vervelend is dat dergelijke situaties op u afkomen.

Dit heeft me in 2014 doen besluiten om professioneel dergelijke zaken te gaan regelen: na de opleiding registerexecuteur ben ik gestart met het bedrijf www.vannuenvoorlater.nl

Inmiddels beheren we diverse dossiers waarin zaken ( nog bij leven ) zijn vastgelegd op het gebied van testamenten; levenstestamenten(volmacht); wensen om legaten aan derden achter te laten; uitvaartwensen zoals besproken met uw uitvaartondernemer en tevens begeleiden wij u eventueel ter voorbereiding mee naar de notaris om conform uw wens een (levens)testament te laten opmaken.

Vervolgens beheren wij digitaal uw documenten ( en u heeft hier zelf ook inzage in ) en periodiek (eens per 3 jaar ) benaderen wij u of u nog zaken wenst aan te passen.

Als u geïnteresseerd bent om een dergelijke registratie te overwegen; nodig ik u graag uit om in Velp samen vrijblijvend eens de mogelijkheden te bespreken en uw huidige situatie te inventariseren.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met mij opnemen: 026-3611636.

Een veelgehoorde reactie van degene die u voor zijn gegaan: “we zijn blij dat zaken nu duidelijk en goed geregeld zijn." Ik nodig u van harte uit.

Naar het overzicht