Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Uitvaartleidster Marleen Bruns uit Duiven

Memora uitvaartverzorging heeft er sinds kort een nieuwe uitvaartleidster bij, Marleen Bruns uit Duiven. Marleen werkte hiervoor bij natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem. Daar heeft Carin Schoenmakers (uitvaartleidster en eigenaresse van Memora) haar ook ontmoet. “Marleen is gediplomeerd uitvaartleidster en een hartverwarmende, goed luisterende vrouw die rust uitstraalt. Ook Marleen neemt alle tijd voor u en zorgt ervoor dat iedere uitvaart maatwerk is. Inmiddels heeft Marleen al diverse uitvaarten voor Memora verzorgt en ik ben blij dat zij ons team is komen versterken.”

Voor Marleen is het een lang gekoesterde wens die uitkomt. “Al jaren droom ik ervan om dit vak uit te oefenen, nu is het moment. Ik vind het bijzonder dat ik families in deze kwetsbare periode bij mag staan, ze begeleiden naar een goed en liefdevol afscheid. Hiermee help je de nabestaanden vooruit in het leven. Ook is het voor mij vanuit mijn vroegere vak als juf vanzelfsprekend om kinderen op een natuurlijke manier bij het afscheid te betrekken.”

We leven momenteel in een bizarre wereld. Een wereld van isolatie om het Coronavirus te bestrijden. Ondanks de verscherpte overheidsmaatregelen, doen wij onze uiterste best om toch een mooie en eervolle uitvaart te verzorgen. Wij kijken naar mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden.

Laten we voorop stellen dat we hopen dat u allemaal gezond blijft. Zeker in deze periode. Mocht het helaas toch zo zijn dat u ons nodig heeft, dan staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Ons telefoonnummer is 06-51 82 75 45 www.memora.nl

Naar het overzicht