Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Memora Uitvaartverzorging al drie jaar in bezit Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Het unieke van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is dat de uitvaartondernemer niet door een extern bureau wordt beoordeeld. De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden en deze is dus bepalend of de uitvaartondernemer het keurmerk mag blijven voeren. Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen.

Uitvaartondernemers die in het bezit zijn van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart dienen minimaal aan de volgende voorwaarden te voldoen:
• De uitvaartonderneming is een kleinschalige lokale onderneming.
• Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan centraal.
• De uitvaart hoeft niet direct in één gesprek geregeld te worden. Iedere dag wordt er meer vorm aan de uitvaart gegeven.
• Uitgangspunt is de uitvaartverzorger die de uitvaart bespreekt, ook op de dag van de uitvaart begeleidt.
• Voordat de uitvaart plaatsvindt, is er een transparante concept begroting aanwezig.

Memora Uitvaartverzorging is trots dat zij al jaren in het bezit is van dit keurmerk en scoort gemiddeld een 9,8. U vindt de beoordelingen op deze link.

Eén van de beoordelingen:
“Carin heeft gedaan wat ze beloofde, niet alleen dat, eigenlijk veel meer. Ze was in het geheel een betrouwbare steun, die op gedecideerde wijze de leiding nam, alleen als dat nodig was. Ik heb Carin leren kennen als een buitengewoon betrokken, prettige persoonlijkheid. Ik beveel haar graag van harte aan.”


  

Naar het overzicht