Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Lichter naar huis

Is er iemand van wie je veel houdt gestorven? Heb je de draad van het leven redelijk opgepakt, maar voelt het soms alsof je hoofd vol zit? Verlang je naar rust? Dan is deze rouwretraite iets voor jou! In de gewone waan van de dag is er niet zoveel ruimte voor je verdriet. Dat is logisch. Er wordt van alles van ons gevraagd. Vooruit met verdriet biedt je die ruimte tijdens een goed verzorgde driedaagse rouwretraite op Vlieland.

We zijn met een kleine groep van maximaal acht mensen. Ik neem je mee naar het prachtige eiland en geef je handreikingen hoe je je verdriet de ruimte geeft. Er zijn gezamenlijke onderdelen onder leiding van professionals, maar er is ook veel tijd om alleen op pad te gaan. Alles is goed. Je weet waar je voor komt en je gaat het aan. De stilte, de ruimte en de wind zorgen ervoor dat je niet om je gevoelens heen kunt. Je ervaart de kracht van de natuur en je eigen kracht. Je gaat lichter naar huis.

Wil jij vooruit met je verdriet? Ga dan mee op rouwretraite en ga lichter naar huis. Wil je zeker weten of het iets voor je is? Bel me gerust of kijk op www.vooruitmetverdriet.nl

Data: • 13 t/m 15 januari 2021 • 1 t/m 3 maart 2021

Aanmelden: Je kunt je aanmelden via de website www.vooruitmetverdriet.nl
Kosten: € 536,- (inclusief begeleiding, maaltijden en overnachting)

Pak het aan, neem het mee en ga vooruit!

Marleen Bruns-Bos | 06-42351939 | contact@vooruitmetverdriet.nl
Instagram: marleen.bruns | www.vooruitmetverdriet.nl

Naar het overzicht