Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Licht en warmte rondom afscheid & herdenken

Met de windlichten van Licht met Bericht wordt een uitvaart nog persoonlijker. U ontwerpt ze namelijk zelf. Ze staan prachtig bij het condoleanceboek of rondom de kist. Zo ontstaat een zee van lichtjes, tijdens en nog lang na het afscheid.

Ontwerper en eigenaar van Licht met bericht, Viola Meijer, legt uit: “Afscheidslicht.nl is onze speciale themawebsite met ontwerpen die specifiek zijn ontworpen voor diverse situaties rondom een uitvaart.”  Met een persoonlijk lichtje verlicht je letterlijk en figuurlijk het bericht dat je wilt overbrengen: een hart onder de riem, jouw levensmotto, alles is mogelijk.  En omdat alle onderdelen plat en licht zijn, verstuur je het gewoon in een envelop. Voor kinderen is windlichtje zonder bedrukking juist een mooie manier om uiting te geven aan hun gevoel door het te bekleuren. En met een LED-lampje erin volledig veilig.

 Afscheid nemen, bedanken en herdenken.

Viola licht toe: “Om een uitvaart met alle aanwezigen vorm te geven, kun je een blanco windlicht zonder onderstel meesturen met de rouwbrief. Genodigden kunnen dan een laatste groet, herinnering of tekening maken en retoursturen, of meenemen naar de uitvaart. Zo ontstaat een zee van lichtjes rondom de kist. En het levert een heel mooi ‘herinneringsboek’ op voor nabestaanden”.

Als persoonlijke dankbetuiging kan de familie bijvoorbeeld het gedicht dat tijdens de uitvaart is voorgedragen op het lichtje laten bedrukken. “Het is een hele speciale manier van bedanken en herdenken. 

 Licht met bericht
T    +31 (0)628 17 14 28
E    info@afscheidslicht.nl
www.afscheidslicht.nl

Naar het overzicht