Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Lezing: "Je bent zelfstandig ondernemer en wat als je dood gaat?"

We staan er niet vaak bij stil maar wat als……… je zelfstandig ondernemer bent en je wordt ziek of komt (plotseling) te overlijden.

Hoe gaat het verder met jouw onderneming? Heb je daarvoor bijvoorbeeld al iets geregeld? Gera Janssen van Vannu en voor later, helpt je daar graag bij. Zij kan samen met jou een plan opstellen over hoe de onderneming voortgezet of beëindigd moet worden. Het is beter om dit vooraf te regelen dan jouw nabestaanden dit te moeten laten regelen. Zij hebben het al moeilijk genoeg met andere zaken, laat staan dat ze ook nog de zakelijke zorgen rondom jouw onderneming moeten regelen. 

Heb je ook al eens nagedacht over wat jouw wensen zijn voor jouw laatste afscheid? Weten jouw partner en/of kinderen bijvoorbeeld of je begraven of gecremeerd wilt worden? Of als je alleenstaand bent, heb je besproken wie jouw uitvaart regelt? Carin Schoenmakers van Memora Uitvaartverzorging: “regelmatig kom ik bij de nabestaanden die binnen zes dagen het afscheid van hun dierbare moeten invullen. Heel vaak is er niet écht met elkaar besproken wat de wensen zijn. Het verdriet is al groot en ondanks het verdriet moeten er zaken geregeld worden. Belangrijke beslissingen moeten binnen een aantal dagen genomen worden. Dit is emotioneel heel zwaar. Dit kan anders door vooraf met elkaar de wensen te bespreken en vast te leggen.” Memora Uitvaartverzorging verzorgt dit voorgesprek kosteloos. Wij maken dan ook een begroting op maat van de uitvaartkosten op basis van de nu geldende tarieven.

Vannu en voor later, Gera Janssen
www.vannuenvoorlater.nl tel: 026-361 16 36 

Memora Uitvaartverzorging, Carin Schoenmakers
www.memorauitvaartverzorging.nl tel: 06-51 827 545

 Geïnteresseerd? Wij geven een lezing die u kunt bijwonen op maandag 6 november vanaf 19.30 tot ongeveer 22.00 uur in Ondernemingscentrum De Pelikaan, Ringbaan Zuid 8 in Zevenaar. Toegang is gratis.

Naar het overzicht