Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

“Bekwaam, scherp, inventief, integer, gestructureerd en soms een vleugje humor ter ontspanning”

 Zomaar een greep uit de recensies die Memora Uitvaartverzorging ontving van nabestaanden die zij mochten begeleiden na een overlijden van hun dierbare.

Eén jaar na de oprichting van Memora Uitvaartzorging in 2013 ontvingen zij al het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Dit keurmerk wordt alleen toegekend als de uitvaartonderneming aan strenge voorwaarden voldoet en positieve beoordelingen ontvangt. “Onze dienstverlening wordt gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 9,7. Dat zegt veel over onze manier van begeleiden. Voor ons staat persoonlijke aandacht en meedenken met de nabestaanden over de invulling van het afscheid van hun dierbare voorop. Wij zijn creatief en kijken, naar de mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Wij leveren maatwerk en regelen ook goede nazorg. Juist in deze tijd heel belangrijk”, aldus Carin Schoenmakers van Memora Uitvaartverzorging.

Hieronder staan een aantal recensies die Memora Uitvaartverzorging ontving van nabestaanden:
-“Heel betrokken, invoelend en meedenkend. Wij werden ontzorgd, begeleid en ondersteund”.
-“Duidelijk in wat kon en heel precies en accuraat in de uitwerking”.
-“Met respect en veel aandacht voor de persoonlijke omstandigheden.”
Meer beoordelingen kunt u teruglezen op: www.memora.nl/recensies

Sinds dit jaar is het team van Memora uitgebreid met Marleen Bruns. Zij is ook gediplomeerd uitvaartleidster en had al affiniteit met het vak door haar eerdere baan bij een natuurbegraafplaats. “Marleen heeft ook liefde voor het vak, neemt de tijd en denkt mee. Zij past daarom heel goed in het team”.

Voor meer informatie of vragen: www.memora.nl of bel (06) 51 827 545.

Naar het overzicht