Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Florem et Art: persoonlijk en uniek

Ik ben Marjon  Meulenbrugge  (1963) , eigenaresse en gediplomeerd bloemsierkunstenaar van Florem et Art sinds 2015 te Westervoort.

Na het behalen van mijn diploma (2007) heb ik een aantal jaren in verschillende bloemenzaken gewerkt.

Mijn passie voor bloemen en liefde voor de natuur laten mij elke keer weer vol verwondering staan om de schoonheid en puurheid van de materialen waar ik mee mag werken. Met mijn bedrijf Florem et Art wil ik dit tot uiting brengen  in persoonlijk afscheidsbloemwerk en florale objecten.

Bij het maken van afscheidsbloemwerk streef ik ernaar om het bloemstuk zo passend en persoonlijk mogelijk te maken. Het is een eerbetoon, een laatste groet aan de overledene. Hoe iemand heeft geleefd en wat typerend was voor die persoon mag in het bloemwerk terugkomen. Bv. ook de hobby of het beroep. Ik ga zelf naar de mensen toe, zodat ze in die moeilijke situatie in hun vertrouwde omgeving zijn. Dan neem ik alle tijd  voor een gesprek over de overledene. Met die informatie kan ik de persoonlijkheid van de overleden persoon in het bloemwerk tot uiting laten komen.

Ook maak ik florale objecten (kunstobjecten met natuurlijke materialen), passend bij het afscheidsbloemwerk. Dit kan een mooie en tastbare herinnering zijn die u een plekje geeft in uw interieur.

Voor Memora Uitvaartverzorging mocht ik de florale aankleding verzorgen bij de opening van de Afscheidskamer in Doesburg, mei 2015.

Bloemen zijn emotie, en dat wil ik graag overbrengen.

Voor meer informatie en voorbeelden, zie www.florem-art.nl

Naar het overzicht