Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

“Deelname Team Family Matters voor 2e keer Samenloop voor Hoop de Liemers”

Vanuit de organisatie van Samenloop voor Hoop (een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staat men samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren het leven) kreeg onze teamcaptain Barbera van Dulmen de vraag: “maar jullie team Family Matters doet toch óók weer mee?”

Daarop werd het even stil…

Het team deed namelijk ook mee aan de Samenloop voor Hoop de Liemers in 2016. Heel veel geld werd er opgehaald vóór, tijdens en na dit bijzondere evenement. Dit was nooit gelukt zonder alle sponsors, groot of klein.

Moet je dan nóg een keer meedoen? Moet je dan wéér je familie vragen om mee te lopen en of ze wéér hun energie erin willen steken? Moet je dan wéér al je vrienden, kennissen, buren, collega's en bedrijven vragen of ze óók nog een keer mee willen doen? JA, DAT MOET!

Er is nog steeds heel veel geld nodig om onderzoek te doen naar de bestrijding en behandeling van deze ziekte.

Barbera is vervolgens gaan overleggen met haar achterban; Patricia Meijer-Kelderman, Marlies Hoppenreijs-Meijer, Renate te Booij-Kelderman en Desiree Kelderman. Ook zij vonden dat meedoen aan dit bijzondere evenement nog een keer moet en werden weer enthousiast.

Family Matters staat voor ‘familieaangelegenheden’ of ‘familie doet er toe’. Het team bestaat uit ongeveer 30 lopers (ooms, tantes, neven, nichten, achterneefjes en -nichtjes). Alle leden behoren tot de familie Kelderman uit Zevenaar. Opa en oma Kelderman hadden zeven dochters en twee zonen. Nadat in 13 maanden tijd 3 van hun kinderen overleed aan kanker besloot het team om mee te doen aan deze Loop. Bovendien bleek toen (en nu) eens temeer dat familie ertoe doet!

Op 8 en 9 september 2018 gaat het team weer 24 uur lopen en zal zij prominent aanwezig zijn! Om een zo’n groot mogelijke opbrengst voor het KWF en het Braamhuis te krijgen kunt u via onderstaande link heel makkelijk Team Family Matters ondersteunen. https://acties.samenloopvoorhoop.nl/Donation?actionId=10391

Of kom op 8 en 9 september naar het Horsterpark in Duiven. Het team verkoopt die dag leuke (handgemaakte) hebbedingetjes, KWF kaarsenzakken, bloemen, koffie en natuurlijk het inmiddels befaamd broodje gebakken ei. Ook zijn er mini-sjoelbakken voor de kinderen en een tombola met mooie prijzen!

We zien u graag!

Namens Team Family Matters,
Patricia, Marlies, Renate, Barbera en Desiree

 

Naar het overzicht