Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Beschrijf uw uitvaartwensen en ontzorg uw nabestaanden

U denkt er waarschijnlijk niet vaak over na, maar weten uw dierbaren wat uw uitvaartwensen zijn? Regelmatig komt het voor dat de wensen van de overledene niet bekend zijn. Dierbaren moeten op een emotioneel moment belangrijke keuzes maken. Cremeren of begraven? Waar? Opbaren thuis of ergens anders? Welke muziek? Wie uit te nodigen? Wellicht is er wel eens over gepraat, maar weet u het nog?

“U neemt anderen een zorg uit handen als uw wensen beschreven zijn”, aldus Carin Schoenmakers van Memora Uitvaartverzorging. “Geregeld kom ik bij families die geen idee hebben welke keuzes ze moeten maken. Natuurlijk helpen wij daar graag mee en adviseren wij, maar het is zo fijn te weten wat de overledene zelf wilde.“

Gratis en zonder enige verplichting kunt u uw uitvaartwensen laten beschrijven. Neem dan contact op met Memora Uitvaartverzorging. Wij kijken samen naar de mogelijkheden en kosten.

Het team van Memora verzorgt hele persoonlijke uitvaarten in een straal van zo’n 25 kilometer rondom Zevenaar. Memora staat voor persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kwaliteit. Verder is zij trotse houder van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaarten. Voor beoordelingen van haar dienstverlening kunt u kijken op de website www.memora.nl bij recensies. Heeft u een uitvaartverzekering? Ook dan kunt u gewoon bij Memora Uitvaartverzorging terecht.

Voor meer informatie of het melden van een overlijden bel: Carin Schoenmakers (06) 51 827 545 of Marleen Bruns (06) 83 952 140. 

 

 

Naar het overzicht