Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Avond over verlies en rouw in Zevenaar

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: verlies van iemand die ons dierbaar is. Niets lijkt dan meer hetzelfde. Het voelen van intens verdriet, rouwen, is hierop een natuurlijke reactie. Maar wat is dat nou precies, rouw? Hoe lang mag het duren, wat moet je wel doen, of juist niet? Maar ook: hoe ga je om met iemand die in de rouw is? Over deze zaken bestaan veel vragen.

Arthur Polspoel zal op 31 maart een lezing geven over dit onderwerp. Arthur geeft lezingen en cursussen in Nederland en Vlaanderen. Hij schrijft artikelen en boeken over rouw, terminale zorg, eenzaamheid en nabestaan na zelfdoding. Behalve Arthur Polspoel zal ook Lidy Aleven vertellen over haar keuze om te gaan werken als verlies- en rouwbegeleider. Zanger en liedschrijver Paul Mulder zal enkele liederen zingen. De avond wordt ingeleid door Carin Schoenmakers van Memora Uitvaartverzorging. Aan het eind van de avond is het mogelijk om stil te staan bij persoonlijk verlies door middel van het aansteken van een kaarsje. 

De avond wordt aangeboden door Lidy, Carin en Paul. De toegang is gratis. Reserveren is echter gewenst in verband met beperkt aantal plaatsen. Dit kan via lidyaleven@hotmail.com of tel: 0316-525697.

Wanneer? Donderdag 31 maart, aanvang 19.00 uur.

Waar? Ons Huis, Dokter Honingstraat 3, Zevenaar

Naar het overzicht