Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Aan het woord: een dankbare familie uit Huissen

Toen duidelijk werd dat onze moeder aan haar laatste levensdagen was toegekomen, hebben wij navraag gedaan bij vrienden en kennissen naar hun ervaringen met uitvaartverzorgers. We wilden ons namelijk niet door het moment laten overvallen, maar vooraf een bewuste keuze maken. Memora Uitvaartverzorging werd genoemd en zo kwamen wij in contact met Edith Mulder-Bruins. Na een korte kennismaking gaf zij ons al zoveel vertrouwen, dat we graag met haar verder wilden.

Mede dankzij Edith is het afscheid van onze moeder een troostrijke en mooie herinnering geworden. Edith toonde zich enorm betrokken, opperde allerlei zinvolle mogelijkheden voor de invulling van het afscheid en hielp bij het maken van keuzes. Zij begeleidde ons door de dagen voor de uitvaart en maakte het mogelijk om op een heel persoonlijke manier afscheid te nemen van onze moeder. We hebben geen enkele keer het gevoel gehad dat ons iets werd opgedrongen en bij alle te nemen stappen was Edith aanwezig om ons van goede adviezen te voorzien.

Wij kijken met grote tevredenheid terug op de dagen voorafgaande aan de uitvaart en op het verloop van de uitvaart zelf. Wij voelden ons werkelijk gesteund door Edith en ook door alle andere ondersteunende mensen die door Edith werden ingeschakeld. Onze moeder heeft zo een afscheid gekregen naar haar wensen en naar onze wensen. Hiervoor heel veel dank.

Naar het overzicht