Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

3 - 4 oktober 2020: Klinkerweg, een muzikale ontdekkingstocht in Zevenaar

Klinkerweg is een muzikale locatievoorstelling op het terrein van de voormalig steenfabriek Buitengoed De Panoven, Panovenweg 18 in Zevenaar. De makers laten zich inspireren door deze omgeving én door de huidige tijd. 

Publiek bepaalt hoe muziek zal klinken

Elke uitvoering is anders want het publiek bepaalt voor een belangrijk deel hoe de muziek zal klinken. Hoewel men in het begin een heel individuele ervaring zal hebben, wordt op het eind duidelijk dat alle keuzes die je maakt invloed hebben op het collectieve resultaat.

Stilstaan én vooruitkijken

De voorstelling Klinkerweg past perfect in deze tijd. We staan stil bij wat of wie we hebben verloren. En we kijken vooruit hoe we vanaf hier verder willen. De bijzondere combinatie van instrumenten, de prachtige omgeving, de aangepaste concertervaring, dit alles maakt Klinkerweg een unieke voorstelling.

De voorstellingen zijn op:
Zaterdag 3 oktober: 13.30 uur en 15.30 uur
Zondag 4 oktober: 12.00 uur, 14.00 uur en 17.30 uur.

Kaarten bestellen. Dit kan via tickets

Let op: De voorstelling voldoet aan de huidige regels van de 1,5-meter samenleving. Als corona onverhoopt weer de kop opsteekt kan het zijn dat we de voorstelling moeten annuleren of uitstellen naar een ander moment. Help je duimen dat dat niet nodig is?

Naar het overzicht