Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Memorabels

Beste bezoeker,

Sinds kort schrijf ik korte verhalen, deze gaan meestal over mijn werk. Maar soms ook over andere dingen. 

Ik heb besloten dat ik deze wil delen op mijn website. Uiteraard respecteer ik de privacy van de personen die in mijn verhalen een rol spelen. Dus zijn de namen gefingeerd en wordt er geen plaats- of tijdsaanduiding gebruikt.

Veel leesplezier.

Hartelijke groet,

Carin Schoenmakers

Vertraging

Geschreven op

Ik merk het steeds vaker in mijn dagelijks leven: haast, onrust, frustratie, gespannenheid. We leven in een ratrace en komen er steeds vaker in verstrikt te zitten. Onderweg in mijn auto, zie ik mensen bijna op de bumper van de voorganger kleven, de toeter is niet meer alleen voor noodsituaties,... Lees meer »

Eindstreep

Geschreven op

We worden alleen geboren, althans als je geen meerling bent. En doorlopen het leven met je ouders, eventueel broer(s), zus(sen) en familie. Onderweg maken we vrienden, vinden we een partner, komen er mogelijk kinderen. Kortom: we leven meestal samen met mensen om ons heen. Lees meer »

Belofte maakt schuld

Geschreven op

“Hoi Annette, Carin hier”. “Hoi Carin, ik ben hier”. Dit was iedere keer zoals onze ontmoeting begon, op het moment dat ik jouw voordeur had geopend, de hal binnengestapt was en de haldeur opende. Waar “hier” was moest ik altijd even uitvinden. Maar meesta Lees meer »

De bijenkoning

Geschreven op

Hij was thuis overleden in korte tijd aan de nare ziekte kanker. Zijn vrouw en kinderen waren niet van zijn zijde geweken. Henk bleef thuis. Als eerste hebben wij hem samen de laatste zorg gegeven en zijn kleding aangedaan. Op de baar met kleurrijke doeken werd hij opgebaard in de woonkamer. Lees meer »