Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Huissen


Voor een uitvaart in Huissen is Memora Uitvaartverzorging een goede keuze. Geboren en getogen in de regio kennen we de taal, de gebruiken en de sfeer van de streek.
 
We gaan na het overlijden samen met u het gesprek aan om de wensen voor een persoonlijke uitvaart van de overledene vorm te geven zoals u het wenst. Wij geven u advies en ondersteunen u in het gehele proces van overlijden tot nazorg. Tevens kunt u bij ons terecht voor een voorgesprek bij bijvoorbeeld een ziekbed zodat de wensen vooraf besproken kunnen worden. Carin Schoenmakers is psycholoog en gespecialiseerd in begeleiding bij rouw en afscheid en denkt graag met u mee.
 
We hebben fijne contacten met lokale parochies en kerken zoals O.L.V. Ten Hemelopneming, H.H. Martelaren van Gorcum, Protestantse Kerk Huissen, De Levensbron en Sint Benedictus. Voor een begrafenis heeft u de keuze uit de begraafplaats van De Hoeve en natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem. Voor een crematie heeft u de keuze uit Moscowa in Arnhem, crematorium Beuningen, crematorium Dieren en crematoria Jonkerbos en Waalstede in Nijmegen.
 
Tevens werken we samen met lokale instanties en ondernemers in Huissen Lingewaard zoals Bloesem Huis van Afscheid, voor de koffietafel met Zalencentrum de Valom, Herberg de Hoeve en De Buitenpoort.
 
Memora Uitvaartverzorging beschikt over het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart wat garant staat voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Carin Schoenmakers en haar team verzorgen de uitvaart op professionele en betrokken wijze.