Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

"Een familie tot steun zijn op het moment dat het er toe doet, daar sta ik voor"

Ik ben Ester Dolphijn (1972), gecertificeerd uitvaartbegeleider. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle.

Jarenlang heb ik gewerkt in de financiële dienstverlening. Ik merkte dat vooral het contact met mensen mij voldoening gaf, maar de missie ontbrak. Ik wilde graag mensen helpen. Helpen om afscheid te nemen van hun dierbare, met alle warmte, respect en aandacht die zij en de overledene verdienen. Die weg ben ik ingeslagen en het blijkt de juiste weg.

Ik vind het een voorrecht om de naasten te mogen steunen in een kwetsbare tijd, en voor hen echt een verschil te kunnen maken. Welke kernwaarden die op mij van toepassing zijn? Authentiek, betrokken en zorgvuldig. Deze kernwaarden lopen als een rode draad door mijn dienstverlening.

Sinds 2013 ben ik werkzaam als uitvaartzorgster, onder andere voor Memora uitvaartverzorging.

Het verzorgen van een uitvaart is voor mij een dankbare dienst. Een mooi en waardig afscheid draagt bij aan een goede verwerking. Mijn doel is om de naasten de moed en kracht te geven om weer verder te kunnen. Als ik daaraan een krachtige bijdrage kan leveren, dan is mijn missie geslaagd!