Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Duiven

 
Voor een uitvaart in Duiven is Memora Uitvaartverzorging een goede keuze. Geboren en getogen in de regio kennen we de taal, de gebruiken en de sfeer van de streek.
 
We gaan na het overlijden samen met u het gesprek aan om de wensen voor een persoonlijke uitvaart van de overledene vorm te geven zoals u het wenst. Wij geven u advies en ondersteunen u in het gehele proces van overlijden tot nazorg. Tevens kunt u bij ons terecht voor een voorgesprek bij bijvoorbeeld een ziekbed zodat de wensen vooraf besproken kunnen worden. Carin Schoenmakers is psycholoog en gespecialiseerd in begeleiding bij rouw en afscheid en denkt graag met u mee.
 
We hebben fijne contacten met de lokale parochies en kerken zoals de Katholieke kerk en Protestantse kerk in Duiven
 
Voor een begrafenis heeft u de keuze uit de Rooms Katholieke begraafplaats of Gemeentelijke begraafplaats in Duiven. Indien gekozen wordt voor natuurbegraven heeft u de keuze uit natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem of natuurbegraafplaats Slangenburg in Doetinchem. Voor een crematie heeft u de keuze uit Moscowa in Arnhem, crematorium Dieren en Slangenburg in Doetinchem.
 
Tevens werken we samen met lokale ondernemers in Duiven zoals voor de koffietafel met Zaal Gieling in Groessen.
 
Memora Uitvaartverzorging beschikt over het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart wat garant staat voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Carin Schoenmakers en haar team verzorgen de uitvaart op professionele en betrokken wijze.