Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Babberich


Voor een uitvaart in Babberich is Memora Uitvaartverzorging een goede keuze. Geboren en getogen in de regio kennen we de taal, de gebruiken en de sfeer van de streek.
 
We gaan na het overlijden samen met u het gesprek aan om de wensen voor een persoonlijke uitvaart van de overledene vorm te geven zoals u het wenst. Wij geven u advies en ondersteunen u in het gehele proces van overlijden tot nazorg. Tevens kunt u bij ons terecht voor een voorgesprek bij bijvoorbeeld een ziekbed zodat de wensen vooraf besproken kunnen worden. Carin Schoenmakers is psycholoog en gespecialiseerd in begeleiding bij rouw en afscheid en denkt graag met u mee.
 
We hebben fijne contacten met de lokale parochie en Katholieke kerk Sint Franciscus.
Voor een begrafenis heeft u de keuze begraafplaatsen in het naastgelegen Zevenaar zoals de Gemeentelijke begraafplaats Zevenaar aan het Rosorum, de Rooms Katholieke begraafplaats aan de Arnhemseweg, De Israëlitische begraafplaats Zevenaar aan de Arnhemseweg of de Protestantse begraafplaats aan de Babberichseweg. Indien gekozen wordt voor natuurbegraven heeft u de keuze uit natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem of natuurbegraafplaats Slangenburg in Doetinchem. Voor een crematie heeft u de keuze uit Moscowa in Arnhem, crematorium Dieren en Slangenburg in Doetinchem.
 
Tevens werken we samen met lokale ondernemers in Babberich zoals Zalencentrum ’t Centrum, en in Zevenaar zoals Ariës Natuursteen voor grafmonumenten en urnen, met De Groen Catering en voor de koffietafel met De Griethse Poort, Buitengoed de Panoven, zalencentrum Staring, Careza de Kroon.
 
Memora Uitvaartverzorging beschikt over het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart wat garant staat voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Carin Schoenmakers en haar team verzorgen de uitvaart op professionele en betrokken wijze.