Dag en nacht bereikbaar
06-51 82 75 45

Angeren


Voor een uitvaart in Angeren is Memora Uitvaartverzorging een goede keuze. Geboren en getogen in de regio kennen we de taal, de gebruiken en de sfeer van de streek.
 
We gaan na het overlijden samen met u het gesprek aan om de wensen voor een persoonlijke uitvaart van de overledene vorm te geven zoals u het wenst. Wij geven u advies en ondersteunen u in het gehele proces van overlijden tot nazorg. Tevens kunt u bij ons terecht voor een voorgesprek bij bijvoorbeeld een ziekbed zodat de wensen vooraf besproken kunnen worden. Carin Schoenmakers is psycholoog en gespecialiseerd in begeleiding bij rouw en afscheid en denkt graag met u mee.
 

We hebben fijne contacten met lokale parochies en kerken zoals Sint Bavo, De Levensbron en Sint Benedictus

Voor een begrafenis heeft u de keuze uit de begraafplaats van Sint Bavo of omliggende gemeenten en natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem. Voor een crematie heeft u de keuze uit Moscowa in Arnhem, crematorium Beuningen en crematoria Jonkerbos en Waalstede in Nijmegen.

 

Tevens werken we samen met lokale instanties en ondernemers in Lingewaard zoals Afscheidshuys Lingewaard, en Bloesem Huis van Afscheid en voor de koffietafel met Het Wapen van Bemmel, Sprok, Restaurant Zijdewinde, De Klok, Zalencentrum de Kolk, De Buitenpoort, De Valom en Herberg de Hoeve.

 
Memora Uitvaartverzorging beschikt over het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart wat garant staat voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Carin Schoenmakers en haar team verzorgen de uitvaart op professionele en betrokken wijze.